IMG_3846.JPG

2/2020光顧

 

買唔起架車,去附屬cafe食番餐,滿足虛榮心。對餐廳感覺良好,好耐之前行過已經想試,但位置吊腳,結果過左好耐至有機會來。餐廳樓底高,白色牆身加深色桌椅,感覺高雅舒適。食物質素不俗,食材唔係行午市套餐頭盤加主菜加咖啡茶,百零蚊,咖啡點肥威莫加都唔使加錢,咖啡水準唔錯。餐廳以食餐為主,早餐、午餐、下午茶餐、晚餐set都有。去開附近的朋友不妨一試。

 

非常時期,奉上一杯潤肺雪梨水,好足料,窩心。

IMG_3839.JPG

頭盤 椰菜花湯

IMG_3840.JPG

頭盤 青木瓜雜菜沙律 朋友話好味

IMG_3841.JPG

主菜 三文魚意粉配牛油果番茄汁 煎三文魚唔係我所嗜,但見到牛油果番茄汁又想試下,都諗住會好heavy,估唔到個汁又幾輕盈,一點都唔膩,三文魚juicy有魚油,整碟pasta比想像中好,滿意。

IMG_3842.JPG

主菜 香煎鱸魚拼燒鴨胸XO瑤柱汁  以為係一般煙鴨胸,原來真係燒鴨胸,幾香口。朋友話魚都煎得唔錯。

IMG_3843.JPG

肥威同莫加都好飲

 

IMG_3844.JPG

IMG_3845.JPG

 

IMG_3847.JPG

IMG_3848.JPG

IMG_3849.JPG

IMG_3850.JPG

 
 
 
 

    全站熱搜

    Hearoom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()