目前日期文章:20181021 (2)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

IMG_1487.JPG

(我地入住的一間,地下係車房,客飯廳,洗衣房。另有一間睡房)

全個行程最無性格又最有親切感的住宿,因為實在似香港的獨立屋。分別係喺香港我係鬼崇於屋外𥄫或者扮上等參觀示範單位,喺澳洲我就可以租來住。全新屋苑,整體同附近住屋格格不入,似係比投資移民買的。全屋分兩層,四房三衛浴,車房後園有齊,一個套餐,三個衛浴全部用企缸,最緊要實際,毫無生氣無特色的airbnb單位,第一次見識。

Hearoom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

IMG_0888.JPG

 

朝早安樂醒,他他條條hea 到check out。午餐喺glamping 附屬的餐廳食飯,仲參觀埋園內的橄欖油工塲,由樹上的橄欖變成一樽樽橄欖油,原來真係要費好多心血同時間,睇完再買又覺得抵d。往Fremantle途中經過一個以牛為主題的小鎮,又去左行文具outlet,不過貨品邊及得上偉大的淘寶咁平靚正吖,之後就一路揸車去住宿,經過超市又行一輪,時間就咁過左,去到住宿已入夜,煮完晚飯又玩洗衫,無無聊聊又一天。

Hearoom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()